Zvěřinové speciality ve Zlíně

Profilovka
24. 02. 2011
24. 2. 2011 Restaurace U Johana ve Zlíně – Příluky, vás zve k degustaci zvěřinových specialit v termínu 1.3.- 4.3. 2011. Přijďte prožít příjemné chvíle a ochutnejte recepty, které pro vás vybrali. MENU ----- teplý předkrm zvěřinové ravioly s julien zeleninou ----- polévka polévka z čerstvé majoránky s kančím závitkem ----- hlavní jídlo Kančí pečeně na čerstvé kapustě s bramborami na másle Kančí řízečky v teplém bramborovém salátu Jelení steak s koňakovou omáčkou a žemlový knedlík Jelení steak s liškami na červeném víně s celerovým puréé ----- dezert čokoládový piškot s tvarohovým krémem a malinami

Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...