Zvěřinové hody v Restaurantu Sušil

Profilovka
02. 12. 2012

2. 12. 2012 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Restaurant Sušil vás zve ve dnech 7. - 9. 12. na Zvěřinové hody. A co se bude podávat?

Zvěřinové hody - nabídka

Předkrmy:
• Zvěřinová terina  s brandy, servírovaná na coulis z lesního ovoce
• Bažantí stehno špikované domácí slaninou na blanšírované zelenině  
Polévka:
• Zvěřinová „Svatý Hubert“ s křepelčím vajíčkem a domácími nudlemi   
Hlavní chody:
• 150gr Kančí pečeně se šípkovou omáčkou
 a bramborovým knedlíkem   
• 150gr Kančí  kýta ve slanině, pečená na rozmarýnu
s domácími zelňáky      
• 200gr Dančí marinované na víně s brusinkami
 a sezamové krokety     
• 200gr Dančí dušené na hlívě a řapíkatém celeru, jasmínová rýže 
• 150gr Srnčí řízek smažený ve vinném těstíčku, bramborové pyré 
• 150gr Srnčí filet pečený na grilu s čerstvými domácími těstovinami
 a hříbkovou omáčkou      
• 200gr Zvěřinový guláš s mladou cibulkou a  škvarkovým knedlíkem  
• 300gr Konfitovaná bažantí stehna s růžičkovou kapustou,
cibulkou a slaninou, zapečené bramborové pusinky  
• 200gr Domácí kančí a srnčí pečínka, hlávkové zelí na špeku,
 houskový knedlík      
Speciality na grilu:
• 200gr Srnčí  medailonky plněné slaninou a sušenou trnkou,
 položené na grilované cuketě se zvěřinovým glace,
servírované s “ Bystřickými bramborami“              
• 200gr Grilované medailonky z kančího a dančího karé
s hříbkovým ragů,  glazovanými kaštany a restovanými fazolkami
se slaninou  a česnekem     

K jídlu podáváme 1dcl výběrového červeného vína.
Při konzumaci nad 1000,-Kč,dostáváte jako pozornost láhvinku výběrového červeného vína od „Sušila“.


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...