Valašské pozvání na bramborové speciality

Profilovka
22. 02. 2012

22. 2. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Na další gurmánskou akci ve Velkých Karlovicích vás zve hotel Galik. Tentokrát se zaměří na nejtypičtější surovinu valašské kuchyně a nabídne halušky a jiné dobroty z brambor. Ve dnech 24. až 26. února tu bude možné ochutnat brambory v nejrůznějších podobách – jako halušky, bramboráky, bramborové šišky s mákem nebo „pečáky“ s česnekem a podmáslím. Chybět nebude ani polévka bramboračka.


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...