Víkendové degustační menu

Profilovka
12. 02. 2013

14. 2. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na pravidelné víkendové degustační menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?

Menu I.:
•    Konfitované bažantí prsíčko zaglazované lesním medem s vůní rozmarýnu
•    150gr Grilované srnčí karé marinované ve víně a zelenině se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto
nebo:
200gr Irský Bavette z plemene Angus se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto
Cabernet Sauvignon Reserva, Chile
•    Tvarohový koláč z domácího tvarohu

Menu II.:
•    Bůvolí mozzarella s bazalkou, tomatem a extra virgin
•    150gr Selečí kotletka pečená s bylinkou servírovaná s omáčkou z čedaru, petrželková grilovaná polenta a konfitovaný česnek
Ryzlink rýnský,pozdní sběr, polosuchý, Morava
•    Domácí medové tyčinky

Menu III.:
•    Valašská kyselica
•    150gr Kuřecí prsa „TANDORI“ pečená s creme fraiche a indickým kořením, rýže Basmati, lehký rukolový salát
Rulandské šedé, Morava
•    Tvarohový koláč z domácího tvarohu


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...