Vánoční degustační menu

Profilovka
22. 12. 2012

23. 12. 2012 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na vánoční degustační menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?

Degustační menu - vánoční


Menu I.  
•    Žlutý meloun balený v parmské šunce s redukcí aceta
•  Francouzský kohout na červeném víně, bramborová kaše
- Bordeaux, AOC, 2010
•  Domácí medové tyčinky
          
Menu II.
• Carpaccio z červené řepy pod mořskou solí a extra virgin na trhaném salátku
•   Do růžova pečený flank-steak s  estragonovou omáčkou, výběrová zeleninka na grilu
- Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Grilovaný ananas s přelivem a vůní orientu

Menu III.
• Konfitované bažantí stehno špikované domácí slaninou na blanšírované zelenině
•    Srnčí filet pečený na grilu s domácími tagliatelle míchanými s pepřovo-smetanovým sósem
- Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Tvarohový koláč s medovým závojem 

Menu IV.
• Marinovaný losos s pod medovým závojem
•    Smažený třeboňský kapr smažený na sádle, bramborový salát
- Sauvignon 2011, Slovácko
• Jablíčko v županu s pusinkou šlehačky 

           


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...