Tak chutná Hanácké Slovácko

Profilovka
03. 04. 2013

3. 4. 2013 - HUSTOPEČE - Při druhém ročníku Slavností mandloní a vína v Hustopečích (23. 3.) byla pokřtěna kuchařka Hustopečské chasy "Tak chutná Hanácké Slovácko". A jak to na křtu vypadalo?

Kmotry kuchařky byli: Miroslav Horák - šéfkuchař restaurace Hospoda Kyčerka, šéf projektu Jak šmakuje Moravskoslezsko, Anife Vyskočilová - herečka, tanečnice a moderátorka, autorka kuchařky tureckých a balkánských jídel, Zdeněk Marcín  šéfkuchař Pražského kulinářského institutu.

00675-uvodnik_kucharky_Hanacka_.jpg

Obr. Úvodník nové kuchařky od gastronomů: Mirka Horáka, Pavla Maurera a Romana Vaňka.

00675-Krest_kucharky.jpg

Obr. Šampaňské bylo "otevřeno" sabráží. Vlevo s mikrofonem komentuje lídr Hustopečské chasy - Mirek Prchal.

00675-Krest_pokrteno.jpg

Obr. Kmotrové kuchařky. Zleva Anife Vyskočilová, Mirek Horák a Zdeněk Marcín.

00675-Pokrteno_Anife.jpg

Obr. První čtenářkou kuchařky se stala kmotra Anife Vyskočilová.

00675-Krest_kosta_s_prednaskou.jpg

Obr. Po náročném křtu ještě následoval i košt s přednáškou o fortifikovaných vínech.

Zdroj: Mirek Horák


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...