Silvestr je jen začátek. Jak na nový rok, tak po celý rok!

Profilovka
06. 12. 2012

6. 12. 2012 - Pár tipů, jak „osladit život“ nejen sobě, ale i všem vašim malým a velkým silvestrovským hostům vám přináší HARIBO.

„Jak na Nový rok, tak po celý rok“, říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o.

Nebojte se tedy popustit uzdy své fantazie a využít výrobky HARIBO jako originální a lahodné ingredience nebo ozdoby. Nejčastěji všichni jedí sladkosti rovnou ze sáčku.  Přitom ale stačí jeden dobrý nápad a právě sáček se může změnit v pokladnici plnou inspirace.

Zakomponujte bonbony HARIBO do slavnostních dortů, napíchejte je na špíz nebo si ze Zlatých medvídků namíchejte bowli pro rafinovaný novoroční přípitek!

Odvažte se už při chystání silvestrovské veselice!

00576-Haribo_Silvestr_coko.jpg

00576-Haribo_Silvestr_jednohubky.jpg


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...