Recept: Vejce se šunkovou pomazánkou

Profilovka
08. 03. 2023

Příprava: 15 minut

Ingredience:

10x vejce (uvařené natvrdo)

1x balení Kuřecí šunka standartní krájená

150 g pomazánkového másla

50 g eidamu strouhaného

50 g bílého jogurtu

 

Postup:

1/ Uvařte si všechna vejce natvrdo. Oloupejte je a nechte je vychladnout.

2/ Mezitím si nakrájejte šunku na malé kousíčky. Vložte do misky a přidejte strouhaný sýr.

3/ Poté přidejte pomazánkové máslo a jogurt a vše důkladně promíchejte.

4/ Hotovou pomazánkou ozdobte půlku uvařeného vajíčka.

 

Zdroj: Drůbežářský závod Klatovy

Vejce Recept

Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...