Pro skvělou atmosféru, Coco Caipirissima

Profilovka
16. 11. 2012

16. 11. 2012 - Přinášíme další z míchaných nápojů od barmana Petra Slováka. Drink je osvěžující s chutí po limetkách a kokosu.

Ingredience      
Rum Havana Club 3 Aňos, Fresh Lime, Brown Sugar, Coco Pureé, Coconut Crust, Ice Bowl
 
Postup
Na skleničku typu rock si uděláme pomocí Malibu a strouhaného kokosu, krásnou širokou kokosovou krustu. Pak do skleničky vložíme čtyři měsíčky limety, třtinový cukr a cukrovolimetový sirup. Vše rozmačkáme mudlerem a nasypeme ledovou tříšť. Dávkujeme 3cl kokosového pyré Monin a 5cl Rum Havana Club 3 Aňos. Vše promícháme barovou lžící. Dosypeme ledovou tříští a dáme brčka. Nahoru položíme ledový košíšek do kterého vkládáme měsíček limety a sypeme kokosem.


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...