PEČENÉ KUŘECÍ VÝROBKY BEZ ÉČEK

Profilovka
27. 09. 2017

29. 9. 2017 - Při koupi masných výrobků už většina zákazníků podrobně zkoumá uvedené údaje na etiketě. Zajímá je především obsah masa a množství přidaných chemických látek.

Ty sice prodlužují trvanlivost a vylepšují vzhled výrobků, zároveň ale mohou dlouhodobě zatěžovat lidský organismus.

03664-Pecene_kureci_vyrobky_bez_E_od_DZ_Klatovy.jpg

Drůbežářský závod Klatovy uvádí na trh novinku do řady svých hotových tepelně opracovaných výrobků bez přidaných E. Poprvé na českém trhu startuje projekt Pečené kuře.

Nové produkty Drůbežářského závodu Klatovy, druhého největšího zpracovatele kuřecího masa v České republice, pocházejí z kuřat výhradně z českých chovů. Jsou tepelně opracované a lze je tedy ihned po rozbalení konzumovat za studena, nebo je stačí rozpéct v obyčejné nebo mikrovlnné troubě. Navíc neobsahují žádné chemické konzervanty, antioxidanty, stabilizátory a barviva.

03664-Kureci_prsa_pecena_bez_E_-_navrh_servirovani.jpg

 

Zdroj: Daniel Sommer, Account Executive, www.crestcom.cz, redakčně kráceno


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...