Nové číslo časopisu Štamgast&Gurmán je tady!

Profilovka
29. 09. 2016

29. 9. 2016 - ZLÍN - Podzimní období je tady a kromě EET (elektronická evidence tržeb) nám přináší do gastronomie i mnoho obyčejných lidských radostí. A o těchto radostech je nové podzimní číslo tištěného časopisu Štamgast&Gurmán.

Je to asi taková naše vlastnost. Když už dlouho něco nějak funguje, přijde spasitel s nápadem, jak to udělat v jeho očích mnohem lepší. A tak to tady máme!

Na podzim avizované zavedení EET (elektronická evidence tržeb) není ale jediným „hřebíčkem“ pohostinství. Jsou to třeba i neustále se měnící podmínky k podnikání, legislativa a určitě i to, že dnes nejsou lidé, kteří by na to všechno vlastně měli dělat – zaměstnanci.

Naštěstí nám podzim kromě EET přinese i mnoho obyčejných lidských radostí. Těšit se tak můžeme na podzimní hodování – burčáky, husí hody, zvěřinu, mladá vína a je toho mnohem více, jak prozrazuje i naše anketa s šéfkuchaři. A těch akcí! KávaFest, festival whisky, champagne, soutěže kuchařů. Stačí si jen pečlivě přečíst toto číslo a budete vědět, kdy a kam zajít.

A i když dnes máme každý čím dál méně času, najděte si i chvilku pro sebe a zajděte si na dobré jídlo do restaurace, řízné pivo do pivnice nebo jen na kávičku do příjemné kavárny.

Přeji vám příjemné čtení, Jaroslav Střecha, vedoucí časopisu

Nové číslo si přečtete ZDE: http://archiv.stamgastagurman.cz/archiv/SG-2016-04.pdf

02940-Titulka_SG_podzim_2016.jpg


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...