Jarní očista s mléčnými výrobky

Profilovka
28. 04. 2012

27. 4. 2012 - Jak dopřát svému tělu po dlouhé zimě jarní očistu? Správnou volbou jsou kysané mléčné výrobky s obsahem probioticných kultur, které příznivě ovlivňují imunitní schopnosti organismu, mimo jiné snižují vstřebávání cholesterolu.

Nutriční význam kysaných mléčných výrobků je dán jejich složením – jsou zdrojem vápníku, kvalitních bílkovin, riboflavinu a dalších biologicky aktivních látek. Příznivý účinek mají třeba mléčné fosfolipidy, jejichž obsah v mléce dosahuje až jednoho procenta*. Spojte příjemné s užitečným a ochutnejte výborné kysané mléčné výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí.

„Produkty z Mlékárny Valašské Meziříčí si zakládají na obsahu probiotických kultur, ať už se jedná o jogurty, nápoje či zakysané produkty. Výjimečnost našich výrobků potvrdily i nezávislé testy Výzkumného ústavu potravinářského Praha,“ říká Zdeněk Bukovjan, vedoucí obchodu a marketingu Mlékárny Valašské Meziříčí. „Podle pražského Výzkumného ústavu potravinářského zastávají kysané mléčné výrobky ve výživě nezastupitelnou roli jako zdroj probiotik, která příznivě ovlivňují zdraví zlepšením mikrobiální střevní rovnováhy. Tím probiotika zvyšují imunitní schopnosti organismu, ten pak lépe odolává běžným infekcím a má lepší možnosti obrany vůči působení potenciálně karcinogenních látek**,“ dodává Zdeněk Bukovjan.

 

Pardubice doprava most

Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...