Gastro víkendy s live vařením

Profilovka
08. 02. 2013

8. 2. 2013 - VELKÉ KARLOVICE – Letošní zimní sportování si mohou návštěvníci Valašska zpestřit gurmánskými zážitky.

Hotel Galik, který leží ve Ski areálu Razula, připravil na únor a březen 2013 pět tématických gastronomických víkendů s livem vařením. Šéfkuchař Galiku Miroslav Milučký bude vybrané pokrmy připravovat přímo před zraky hostů v prostorách restaurace (od 11 do 21 hodin nebo do vyprodání). První z akcí se koná již o tomto víkendu 8. – 10. února.

00634-kulajda_(2).jpg

Gastronomické akce v hotelu Galik:
8. – 10. 2.     Co se jedlo na Valašsku (hotel Galik)
15. – 17. 2.     Hrátky s brambory (hotel Galik)
22. – 24. 2.    Těstoviny a to ostatní (hotel Galik)
8. – 10. 3.     Bílé či červené zelí? aneb Penicilin po Valašsku (hotel Galik)
15. – 17. 3.    Není pták jako pták (hotel Galik)

00634-jehneci.jpg


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...