Farmářský víkend, akce pro gurmány

Profilovka
14. 03. 2012

14. 3. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Gurmány potěší další kulinářskou akcí hotel Galik. Od pátku 16. do neděle 18. 3. budou v nabídce Farmářské speciality – různé druhy masa připravované na grilu, steaky či pečená býčí žebra. Kdo chce, může také ochutnat „hummus“.

Pod tímto nepříliš lákavým názvem se ukrývá pochoutka arabské kuchyně - studený předkrm v podobě uvařené a rozmačkané cizrny s česnekem.

Kdo má rád kvalitní hudbu, může v sobotu 17. 3. zamířit do blízké Zvonice Soláň, která chystá od 16 hodin koncert skupiny Cimbal Classic.

Závěr soboty si mohou zájemci zpestřit Country večerem s kapelou Sjezdaři v hotelu Galik nebo oslavou svátku Svatého Patrika, patrona Irska, v Cocktail baru v hotelu Lanterna.


Výběr článků
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 22. 08. 2025
Okoštujte Vizovice! Pod tímto heslem letos láká návštěvníky Vizovické Trnkobraní. Jeden z nejstarších tuzemských festivalů se mění...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 15. 08. 2025
V sobotu 6. 9. 2025 proběhne už 12. ročník Barista Cup Ostrava, který pořádá pražírna Laura Coffee. Vstup je zdarma! Barista Cup...
Autor: Redakce GastroIN
Redakce GastroIN – 14. 08. 2025
Přemýšlíte, co si v létě připravit k jídlu? Hledáte recepty, které jsou rychlé, lehké a výživné? Přesně to splňují jídla s Olomouc...